AnfieldTravel News

Nyheter & Erbjudanden

Fredag och vi knyter ihop säcken efter en veckas vistelse i världens vackraste stad - en vecka som innehållit i princip ALLT! En fantastisk insats mot lilebror Everton, och Liverpool är fortfarande the pride of Merseyside, konsert på klassiska The Cavern med världens kanske bästa Beatles Tributeband (där 50 av ca 220 i publiken var toktaggade...

Liverpool hittade tillbaka till storspelet och körde över Arsenal på Anfield och det firade vi både innan och efter.. Vi knyter ihop säcken efter (ännu) en vansinnigt rolig helg i Liverpool med massor av nya och gamla bekantskaper! Utöver den fina segern toppades helgen av galna pub-äventyr och ännu en fantastisk middag på favoritrestaurangen Meet,...

Nu blir det ännu enklare för våra kunder i Danmark och södra Sverige att ta sig til världens bästa stad! Ryainair meddelar att man senare i år kommer att starta direktlinje till John Lennon Airport från Kastrup!

British Open är för amatörer, det är Liverpool Masters som gäller! Efter ett fantastiskt initiativ från en röd broder spelas årets mest prestigefyllda golftävling i Degerfors den 19e Augusti! Missa inte chansen att vinna den tunga titeln, och en resa till Anfield med oss på AnfieldTravel!

Under våren finslipar vi hemsidan för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen, och en komplett guide till världens vackraste stad! Stay tuned!