FAQ

Va? Vad? Hur? 

Hur kan AnfieldTravel erbjuda så förmånliga paket?

Vi har under 20 års entusiastiskt resande byggt upp ett unikt kontaktnät som ger oss möjlighet att erbjuda de bästa villkoren för våra kunder. Vi arbetar aldrig med tredjepart eller någon form av mellanhänder.

Vem äger AnfieldTravel.se?

AnfieldTravel.se och AnfieldTravel.dk ägs av L4 Event AB. Vi som äger och driver företaget är Liverpool-supportrar sedan födseln och brinner för både staden och klubben Liverpool. Vi har besökt staden hundratals gånger hittills! Det är också oss Du träffar på plats!

Får vi hotell i city?

Vi samarbetar med Englands ledande hotellkedja med flera hotell i Liverpool. Samtliga är nybyggda alt nyrenoverade och ligger mycket centralt på bra läge!

Hur tar vi oss från flygplatsen?

Oavsett om Ni väljer att flyga till Manchester eller Liverpool kan vi erbjuda transfer till och från flygplatsen via vår lokala samarbetspartner. Boka via länk på hemsidan eller klicka här. Betalning sker direkt på plats.

Hur levereras matchbiljetterna?

Matchbiljetter kan levereras på olika sätt beroende på kategori m.m. Information om leverans av Era biljetter finner Ni i Er bokningsbekräftelse. 

Kan vi få hjälp under resan?

Självklart. Vi nås på telefon under resan och finns dessutom på plats i Liverpool varje match och njuter av stan tillsammans med Er!

Finns AnfieldTravel på Facebook?

Yes - klicka här för att komma till vår sida! Följ oss gärna för att ta del av specialerbjudanden och snabbast uppdateringar!