We Are AnfieldTravel!

Vi är ingen vanlig resebyrå!

Vi på Anfield Travel är fanatiska Liverpool-supportrar sedan födseln. Redan som små blev vi en del av den röda familjen LFC. Sedan 15 år tillbaka har vi i det närmaste flygpendlat och tillsammans har vi sett hundratals matcher på Anfield! Kärleken till laget, och senare även staden, gav oss driv att vilja ge andra röda vänner samma möjlighet som vi - att få uppleva Liverpool på riktigt!

Med vår stora erfarenhet av staden, folket, kulturen och klubben bjuder AnfieldTravel på mer än bara en fotbollsresa - en total upplevelse i det "gamla Englands" pub- och folkliv, uppladdning för match tillsammans med de mest hängivna lokala fansen, boende i toppklass och smultronställen du som turist troligen aldrig hittat själv...

Våra kunder är våra vänner - och oavsett om Ni åker som grupp eller ensamma, är Ni alltid välkomna i gemenskapen på puben, restaurangen osv!Genom vårt breda kontaktnät i England erbjuder vi paketresor där vi tänkt på allt - så att du kan lägga allt krut på att njuta av staden - "The Liverpool Way!"

We Are Liverpool!

Peter S & Niklas B
AnfieldTravel Crew