AnfieldTravel News

Nyheter & Erbjudanden

Nu utökar vi möjligheterna för fler Liverpoolfans att uppleva magin på Anfield! Samtliga matcher för säsongen 2019/2020 är öppna för bokning eller bokningsförfrågan!

Våra eftertraktade resepaket till Liverpool är utsålda för resten av Premier League säsongen 2018/2019 - men vi jobbar ständigt för att säkra upp fler biljetter och ge fler fans möjligheten att uppleva Liverpool på mäktiga Anfield!

För andra året i rad arrangerades i helgen golf-sveriges viktigaste och mest prestigefyllda tävling på Degerfors GK - Liverpool Masters, powered by AnfieldTravel! Och om 2017 var magiskt så kan vi lugnt påstå att ribban höjdes ytterligare i år!

Närmare 200 inbitna Liverpool-supportrar krigade om den prestigefyllda titeln i 2 klasser och toppade...

Äntligen är säsongen igång och Liverpool startade på bästa tänkbara sätt när man kontrollerat körde över West Ham med 4 - 0 på Anfield!

Liverpool är i final i Champions League för första gången på 11 år!

Efter en bragdartad insats mot Porto, City och Roma i utslagsfasen ställs Liverpool mot regerande mästarna Real Madrid i Kiev den 26 maj!

Liverpool lottades mot Roma i Champions League och första semifinal-mötet går på Anfield tisdag 24 april!

Det är den största matchen på 11 år på Anfield, och våra resepaket är helt utsålda. Vi jobbar febrilt på att få tag i fler, och kommer i så fall att lägga ut dessa på vår Facebook-sida för bokning, så följ oss där!...